foto websiteMijn naam is Ellen Oosting.
Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man en ons zoontje Siem (2016) in Zierikzee.

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen, jongeren en hun ouders.
Het is allemaal begonnen in het basisonderwijs waarbij ik ruim 10 jaar voor de klas heb gestaan. De stap om aan de slag te gaan als kindercoach was een logisch vervolg voor mij. Tijdens mijn werk als juf was ik altijd bezig om het beste uit een kind te halen en probeerde ik er echt te zijn voor de kinderen. Want als een kind niet lekker in zijn of haar vel zit, heb je ook geen ruimte over om iets nieuws te leren. Op gegeven moment had ik steeds meer individuele gesprekken met mijn leerlingen. Wat waren deze gesprekken waardevol, voor mij en de kinderen! Ik ontdekte dat kinderen heel goed kunnen aangeven waar hun behoefte ligt, als je er maar open voor staat en zonder meningen of adviezen echt luistert naar het kind.

Ik besloot al vrij snel na mijn opleiding tot Kindercoach bij BGL&Partners, mijn eigen praktijk te openen. Deze bestaat sinds augustus 2014.
Mijn belangrijkste doel: er ZIJN voor de kinderen en de ouders. Elk gedrag heeft een positieve intentie en door op deze manier te kijken naar kinderen en hun ouders kom je in beweging.

Ik geloof er in dat alle kinderen talenten, kwaliteiten en krachten in zich hebben die ze (nog) niet hebben ontdekt of ze weten er nog niet goed mee om te gaan. Als coach probeer ik samen met het kind en de ouders deze kracht terug te vinden en ze op deze manier de goede weg te wijzen, zodat ze weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Alles wat je aandacht geeft, groeit…